Amplasare Door Hanger
distributie flyere la cutii postale • distributie pliante • distribuire door hanger

Amplasarea de door hangere la manerul usii este o actiune putin mai laborioasa spre deosebire de distributia la cutiile postale.

Distribuim door hanger-e oriunde in Romania si oferim pacherul complet de servicii: creatie grafica, tipar, stantare si distribuirea materialelor publicitare la usa. Planificam cu atentie strategia de de distribuire si zonele targetate impreuna cu clientul. Discutiile se poarta pe baza hartilor si a necesarului de door hanger-e necesare pentru a acoperi o anumita zona. Distribuim in orice zi din saptamana cu conditia ca vremea sa ne fie favorabila.

Prin amplasarea de door hanger-e campania publicitara va fi mai eficienta. Probabilitatea ca destinatarul sa ia in casa materialul si sa il citeasca ulterior este mai mare decat la flyere si pliante distribuite la cutiile postale.

Suntem dedicati promovarii, cu succes al oricarui business sau produs. Se spune ca publicitatea este sufletul comertului si cam asa este, degeaba oferi un serviciu bun daca nimeni nu stie de tine. Ai o afacere locala, o pizzerie, o firma constructii, un coafor, o firma de geamuri termopan, un magazin online, etc? Adreseaza-te publicului tinta! Iti oferim posibilitatea sa plasezi flyerul cu reclama ta direct la clanta usii sau pe presul de intrare in casa a potentialului client.

ACASA        DISTRIBUIRE PLIANTE SI FLYERE        AMPLASARE DOOR HANGER-E        DESIGN SI TIPAR        CONTACT
Distributie flyere,  pliante si alte materiale de reclama  ®  www.distributie-flyere.ro      l       Parteneri web:  www.two4promotions.ro
firma distributie materiale de reclama in Bucuresti si in tara distributie flyere pliante la cutii postale pliante si flyere la cutia postala distributie la cutii postale distributie materiale publicitare
Distributie Flyere Pliante
Distributie Flyere Pliante