Distributie Pliante si Flyere
Distributie Flyer-e Pliante
distribuire flyere la cutii postale • distributie pliante • amplasare door hanger

Cu o experienta de peste zece ani in domeniul tipografic (tipar digital si offset), piata de publicitate ne-a aratat ca trebuie sa oferim servicii complexe. Mai exact, sa oferim si distributia flyerelor si pliantelor catre publicul tinta.

Asadar, pentru aceia dintre dumneavoastra care au intampinat probleme pana acum in acest sens, oferim in prezent si serviciul de distributie flyere / pliante. Distributia de flyere si pliante pe care o oferim este de mai multe feluri: distributie stradala (metrou, intersectii) si distributie la cutiile postale. Distribuim in Bucuresti dar si in tara. La cerere, putem executa si distributii atipice de materiale tiparite pentru publicitate. Pentru acestea va rugam sa ne contactati.

Distribuim materiale publicitare (pliante, flyere, brosuri) direct in cutiile postale dintr-o anumita zona targetata de client. Avantajele acestei metode de promovare sunt: Mesajul ajunge direct la persoanele vizate de client, materialele distribuite pot avea un design deosebit de atragator si sa determine decizia de cumparare, audienta se poate segmenta in functie de indicii de proximitate si de venit, costurile (design, tipar si distribuire) sunt reduse. Pe baza briefului primit de la client (date despre profilul publicului tinta: venit estimat, locatie, tip de resedinta, etc) recomandam zonele de distributie cele mai potrivite, transportam si distribuim cu echipa noastra materialele de reclama in zonele stabilite si va transmitem rapoartele de distributie. Acest ultim pas este de altfel si posibilitate dvs. de a controla daca actiunea de distributie s-a desfasurat conform contractului.

ACASA        DISTRIBUIRE PLIANTE SI FLYERE        AMPLASARE DOOR HANGER-E        DESIGN SI TIPAR        CONTACT
Distributie flyere,  pliante si alte materiale de reclama  ®  www.distributie-flyere.ro      l       Parteneri web:  www.two4promotions.ro
firma distributie materiale de reclama in Bucuresti si in tara distributie flyere pliante la cutii postale pliante si flyere la cutia postala distributie la cutii postale distributie materiale publicitare
Distributie Flyer-e Pliante